Megosztás

Hasznos info

Hasznos info

Lúgos víz

2012.09.14.

A víz biológiai jelentősége óriási, hiszen az emberi test több mint felét alkotja. A sejt- és testnedvek alapvető alkotóeleme a víz. Az emberiség már évszázadok óta tisztában van vele, hogy számos rendellenességet a nem elegendő mennyiségű vagy minőségű víz fogyasztása okoz. Hiányát az ember 2-3 napnál tovább nem igen élheti túl.

tovább

Lúgos víz házilag

2011.10.01.

Nem mondhatnám, hogy a lúgos víz drága mulatság, de éppen nem is olcsó. Egy 5l-es kiszerelés átlagosan 800 Ft-ba kerül, a kiesebb 1,5-2l-es üvegek körülbelül 300-400Ft-ba kerülnek. Jóval drágább, mint a sima ásványvíz, de ha mondjuk az üdítőkhöz viszonyítjuk a lúgos vizet, már nem is olyan nagy az eltérés.

tovább

Fogyás lúgos vízzel, lúgosítással

2011.09.01.

A szép alak, egészséges test mindenkinek fontos. Kár, hogy a sorrend nem fordítva van. Pedig az egészség fontosabb, mint a derekunk átmérője. A fogyókúrákkal az a baj, hogyan sokan ész nélkül csinálják őket, ezzel sokkal nagyobb kárt okozva szervezetükben. Sok fogyókúra nagyon drasztikus és sok fanatikussal nem lehet megértetni, hogy a koplalás nem vezet sehova.

tovább